درمان شوپنهاور: معرفی کتاب

قلعه خویدک
پیمایش رحمت آباد تا قلعه خویدک یزد
نوامبر 28, 2021
مثبت اندیشی باعث تغییر در زندگی ما می شود
با مثبت اندیشی زندگی خود را تغییر دهیم
ژانویه 10, 2022

درمان شوپنهاور: معرفی کتاب

کتاب درمان شوپنهاور

کتاب درمان شوپنهاور

شاید اگر اروین د یالوم به نوشتن رمان می پرداخت بیشتر از روانپزشکی و روان درمانی مشهور می شد؟ اما آیا شهرت دردی از اروین دوا می کرد؟ اصلا چنین به نظر نمی رسد که شهرت اروین را به خوشبختی بیشتر می رساند.

کتاب داستانی اروین با عنوان درمان شوپنهاور با ترجمه بی نقص دکتر سپیده حبیب یکی از آن کتاب هایی است که خواندن آن برای تقریبا همه افراد لذت بخش و در عین حال آموزنده است.

شاید بپرسید این کتاب به چه موضوعی اختصاص دارد؟ با هم ببینیم.

ارتباطات انسانی پایه کتاب درمان شوپنهاور

یکی از نقاط ضعف بسیاری از زندگی ها بی توجهی به ارتباط انسانی شفاف است. یکی به دلیل قضاوت بدی که نسبت به ظاهر خود دارد نمی تواند ارتباط خوب و شفافی برقرار کند و دیگری به علت ظاهر بسیار زیبا هرگز نمی تواند بفهمد حرف های دیگران درباره او چقدر عمق دارد.

در این کتاب چندین نمونه از ارتباط های انسانی به ویژه بین همسران یا بهتر است بگویم بین همسران یا پارتنرها به صورت عمیق به بررسی و ارزیابی گذاشته می شود اما نه در قالبی علمی بلکه در قالب یک داستان پرکشش.

مواجهه با مرگ

شاید این روزها که ویروس کرونا آمار مرگ و میری اضافه بر تصادف ها و سکته ها و سرطان ها به ما تحمیل کرده است، خواندن مطلب در رویارویی با مرگ مفید باشد. چگونه باید با مرگ رو به رو شد؟

در این داستان، روانپزشکی که هدایت جلسات یک برنامه گروه درمانی را بر عهده دارد، با یک سرطان بسیار بدخیم و پیشرفته به مرگ نزدیک می شود. روش مواجهه او با مرگ، سال پایانی زندگی وی را به یکی از بهترین سال های زندگی او تبدیل می کند.

فلسفه زندگی در درمان شوپنهاور

مسلم است کتابی که نام آرتور شوپنهاور روی عنوان آن می درخشد، باید از فلسفه بگوید. این فیلسوف بزرگ اگرچه به عنوان یک انسان چندان دوست داشتنی نبوده و به درمان نیاز داشت اما بدون تردید در زمینه فلسفه زندگی، حرف هایی را برای نخستین بار بر کاغذ نگارش کرده که بینش تازه ای به زندگی بخشیده است.

برای کسانی که حال و حوصله مطالعه کتاب های فلسفی ندارند اما به این عنوان علاقه دارند، خواندن کتاب درمان شوپنهاور بسیار لذت بخش است. اگرچه در این کتاب بیشتر به عقاید فیلسوف های غربی پرداخته شده اما از آموزه های فلسفه زندگی در شرق هم نکاتی در آن نمایان می شود.

داستانی پرکشش از درمان شوپنهاور

و شاید برای بسیاری از افراد آشنایی همزمان با روان درمانی و فلسفه طی یک داستان جذاب و خواندنی مانند رویا باشد: رویایی که اروین د یالوم آن را جامه حقیقت پوشانده است.

علاوه بر مطالب بسیار آموزنده که در کتاب عنوان می شود، داستانی که این مطالب در بستر آن به پیش می رود، یک داستان جذاب و با نقاط بسیار غیر قابل منتظره است.

از شما دعوت می کنم حتما این کتاب را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *