یکی از نخستین کتابهایی که از دو دید: زاویه نگاه رواندرمانگر و دیدگاه درمانپذیر، به بررسی روند یک رواندرمانی میپردازد و به محبوبیت میرسد این کتاب است که توسط اروین د. یالوم و البته بیمارش که برای انتشار کتاب نام مستعار جینی الکینز را برگزیده است، نوشته شده است.
نمی دانم آیا تاکنون پیش یک مشاور روانشناسی رفته اید؟ آیا تاکنون برای رواندرمانی اقدامی کردهاید؟ بدیهی است که اروین د یالوم یکی از بهترینهای معاصر در زمینه رواندرمانی است و شاید درست نباشد هر کسی را با وی مقایسه کرد اما خواندن این کتاب یک دید کامل به شما می دهد که در یک رواندرمانی حرفهای چه پیش میآید. میفهمیم که چه احساسهایی رد و بدل میشود. درک میکنیم چگونه میتوانیم به عنوان یک درمانپذیر به تسریع روند درمان کمک کنیم.
این کتاب برای کسانی که به رواندرمانی میپردازند یک کلاس ارزشمند است. نشان میدهد کسی مانند اروین چگونه با حوصله، با انسانیت در روزهای سخت بیمارش را انسان میداند و چگونه انگیزهها را در وی با وجود ناامیدی خودش زنده و درخشنده نگاه می دارد تا …
بیشتر ننویسم… خودتان بخوانید. این کتاب اگرچه ترجمه روانشناختیی خوبی ندارد اما در کل ترجمه قابل قبولی دارد. با توجه به این که فرد روانپذیر یک نویسنده بوده است متنی که توسط وی نوشته شده از ادبیات بسیار شیوایی برخوردار است و خرسندیم که اگرچه به لحاظ روانشناختی ترجمه میتوانست بهتر باشد اما به لحاظ ادبی مترجم از پس متن زیبای درمانپذیر بخوبی بر آمده است.